Schildersbedrijf Kampen heeft het beste team!

By | december 15, 2015

1 Een bedrijf dat je veel kan bieden op het gebied van schilder werk dat is het onderwerp van vandaag. Ik heb laatst namelijk de voorgevel van mijn huis laten beschilderen door een bedrijf genaamd Schildersbedrijf Kampen. Dit heb ik samen met de buren afgesproken om dit tegelijkertijd te doen. Zo dat het bedrijf in een keer bij ons alle twee aan de slag kon.

Hoe komen we bij dit bedrijf!

Onze overburen hadden al een langere tijd geleden besloten om de voorgevel opnieuw te laten beschilderen en dit zag er in onze ogen echt heel erg mooi uit. Zodoende hebben we contact opgenomen met de overbuurman en hebben we gevraagd wat hij er voor betaald heeft en welk bedrijf het heeft gedaan. Zodoende hebben we contactgegevens gekregen en hebben we contact genomen met Schildersbedrijf Kampen.

Het bedrijf kwam bij ons langs om te laten zien wat ze konden bieden.2

Een paar dagen later na dat we contact hadden opgenomen kwam er dus een schilder langs ons om rond de tafel te zitten. Zo liet hij de mogelijkheden zien en wat het zou gaan kosten voor ons beiden. We hebben een mooie prijs weten te maken en de schilder hebben we dus een go gegeven.

Een tijdje later kwam hij dus met gereedschap terug!

Ze zijn met twee man begonnen en hebben onze huizen in een werkdag af gemaakt. Het resultaat ziet er echt super mooi uit. Mijn buurman en ik zijn erg tevreden over het eindresultaat. 3