Paraplu buiten uitklappen

By | juli 26, 2016

Er is een ding waar ik echt een hekel aan heb en dat is regen. Ik ben een vrouw van 36 jaar oud en woon op mezelf in Hilversum. Ik denk er eigenlijk al jaren over om naar het buitenland te verhuizen. Maar ik wil mijn vrienden en familie niet verlaten. Het aller vervelendste vind ik dat als je naar buiten stapt en je je paraplu nog moet uitklappen, je helemaal nat geregend wordt. Maar de paraplu binnen al uitklappen kan ook niet want dat past hij niet door de deur. Al jaren heb ik hier irritaties aan. Laatst praatte ik met een collega van mij. Hij heeft thuis een glazen deur en een glazen deurluifel. Heel handig want als hij naar buiten stapt wordt hij niet gelijk nat geregend. De glazendeurluifel hangt boven de deur en houdt de regen tegen. Wat een goed idee dacht ik. Dat ga ik ook doen!

Mijn eigen deurluifel

Dus vorige maand bestelde ik mijn deurluifel online. Deze werd netjes bezorgd en was eenvoudig zelf te bevestigen boven mijn deur. De deurluifel is erg mooi en groot. Je kan er makkelijk met z’n tweeën onder staan. Deze aankoop is een van de beste aankopen uit mijn leven. Ik meen dit echt recht uit mijn hart. Omdat ik nu nooit meer natgeregend wordt als ik naar buiten stap ben ik veel vrolijker op een dag dat het regent. Ik heb een stuk minder hekel aan regen en heb ook geen behoefte meer om Nederland te verlaten. Ik blijf lekker in dit koude kikkerlandje wonen. Omdat het nu veel beter met mij gaat, ben ik begonnen met het verzamelen van paraplu’s. Ik heb er al 23 verzameld, van verschillende kleuren en patronen. Een leuke hobby erbij gekregen dus!

istock_000066353783_small