Mooie tuin door hoveniersbedrijf Van de Ven

By | oktober 12, 2016

Ruim een jaar terug heb ik door een tuinarchitect een ontwerp van mijn tuin laten maken, maar verder dan de boekenplank is dit ontwerp nooit gekomen. Tot ik een paar weken vrij had genomen, en bezig was om mijn huis drastisch op te ruimen. Was bezig om alle kasten uit te ruimen en wat niet gebruikt werd weg te gooien. Toen ik aangekomen was bij de boekenkast viel er een blad naar beneden, toen ik deze oppakte zag ik dat het het ontwerp van de tuin was. Meteen was ik afgeleid, en heb ik het ontwerp maar weer eens bekeken, toen ik toen naar buiten keek wist ik het, ik ga een afspraak maken met hoveniersbedrijf Van de Ven. Dit hoveniersbedrijf, wat overigens in Den Bosch zit, staat zeer goed aangeschreven, ze hebben een gemiddelde score van een 9,4. De volgende dag stopte er el een busje van hoveniersbedrijf Van de Ven voor de deur. Ze hebben eerst de tuin bekeken en toen het ontwerp, na een paar aanpassingen hebben we de afspraak gemaakt dat ze mijn tuin onderhanden gaan nemen.  Hoveniersbedrijf-Den-Bosch_tuin

Mooi resultaat

Dit wordt ook wel eens van de hak op de tak genoemd, zo was ik bezig om mijn huis op te ruimen, het andere moment is mijn tuin aan de beurt. Natuurlijk heb ik inmiddels wel mijn huis weer opgeruimd, maar wat helemaal geweldig is, mijn tuin ziet er werkelijk geweldig uit, en dat dankzij de  enorme hulp van het hoveniersbedrijf uit Den Bosch, een super goed bedrijf. thumbs_dscn6308