Kerstpakket 2016 besteld

By | oktober 17, 2016

Zoals ieder jaar bestel ik mijn kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ook mijn Kerstpakket 2016 bestel ik bij dit bedrijf. Zo weet ik zeker dat ik een mooi pakket krijg voor mijn personeel en dat zij weer tevreden zouden zijn. Bij dit bedrijf hebben zij veel keuze en het makkelijkste is dat ik deze online kan bestellen. Zo hoef ik de deur er niet voor uit en het scheelt mij ook veel getil. Alles wordt netjes op mijn bedrijf geleverd, op een afgesproken datum en kan ik het zo meegeven aan mijn personeel. Ieder jaar weer zijn zij erg enthousiast, hoop ook op het Kerstpakket van 2016. Omdat er zoveel keuze is, is er voor iedereen wel een juiste pakket te vinden. Dit jaar ga ik voor een kunstzinnige pakket en hoop dat mijn personeel dit mooi gaan vinden, maar daar twijfel ik eigenlijk geen moment over.

logo (2)

Een mooi pakket dit jaar

De Kerstpakket in 2016 wordt denk ik echt een succes. Ik zelf ben zeer enthousiast erover en hoop ook mijn personeel. Ieder jaar is het mijn tot nu toe gelukt om hen te verassen. Waarom ik ieder jaar mijn kerstpakketten bestel bij Kerstpakketten.nl is vooral omdat zij de goede doelen steunen. Bij iedere pakket die zij verkopen gaat een klein bedrag naar de goede doelen. Dit vind ik een zeer goede intensief van hen. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Neem zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel.

a_merken_in_rood_13788_jpgresized_w287h192m5r0g0b0a0