Goede ervaring met DTS Vastgoed

By | oktober 5, 2016

klantenserviceMijn man en ik hebben een half jaar lang met een dubbele hypotheek gezeten. Dat is niet fijn! Je maakt maandelijks veel onnodige kosten, dus wil je zo snel mogelijk je oude woning verkopen. Wij zijn vervolgens op internet gaan kijken naar bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken, kwamen wij uit bij DTS Vastgoed. Dit bedrijf is fantastisch. Op internet staan veel positieve recensies waardoor we contact opnamen. 

Telefonisch werden wij erg prettig te woord gestaan. Zo legde wij ons probleem uit en de volgende dag kwam een makelaar al een kijkje nemen in ons oude huis. De makelaar schreef alles op en binnen twee dagen kregen we een bod. Het bod was netjes in de richting van onze vraagprijs. Aangezien wij er vanaf moesten, hebben we snel akkoord gegeven. Hierdoor zijn wij van de dubbel hypotheek af.

NotarisWerkwijze

DTS Vastgoed maakte alles snel in orde. Zo werd de notaris geregeld en al vrij snel ontvingen wij het bedrag op onze rekening. Normaal geven dit soort bedrijven weinig geld terug voor jouw woning. Het is daarom van belang om goed rond te kijken. Uit eigen ervaring kan ik adviseren om contact op te nemen met DTS Vastgoed, indien je problemen hebt met de verkoop van je woning. Denk hierbij aan de situatieje met een dubbele hypotheek zit of bepaalde schulden. 

Een makelaar langs laten komen is vrijblijvend. Je kunt dus te allen tijde kijken wat ze voor jouw woning willen bieden. Zie de website voor meer informatie.