Een lekdetectie was hard nodig!

By | november 30, 2015

Wij zijn hard bezig met het verbouwen van onze woning. Helaas wil het niet zo lopen als dat we zelf willen, we zijn er namelijk achter komen dat we een lekkage op zolder hebben. Echter konden we zelf het lek niet vinden waardoor we genoodzaakt zijn om er een bedrijf bij te halen. Bij Dryfast zijn we uiteindelijk terecht gekomen in de hoop hun het kunnen oplossen voor ons. Wijzelf hebben namelijk diverse manieren gezocht om het lek te vinden maar helaas zonder resultaat. Hun weten natuurlijk hoe ze het kunnen opsporen, dit doen ze met behulp van lekdetectie. Door met een camera de leiding in te gaan kunnen ze het een stuk beter bekijken als dat wij het doen met onze zaklamp.

Snelle service.logo

Vanaf het moment dat ik telefonisch contact met hun heb gehad is het vrij snel gegaan. Ze kwamen er gelijk aan om het op te sporen en te verhelpen, iets waar ik zo enthousiast over was! Ik maakte me namelijk al zorgen dat we het plafond helemaal overnieuw moesten plaatsen of nog erger dat er geen plafond meer inzit. Hier zaten we absoluut niet op te wachten waardoor we een manier zijn gaan zoeken om het toch een beetje te drogen voordat Dryfast langskomt. Header-lekdetectie

Diverse lekkages mogelijk te verhelpen bij hun.

Terwijl hun druk bezig waren om een lekdetectie uit te voeren om zo de lekkage op te sporen ben ik erachter gekomen dat hun voor meerdere lekkages te bereiken zijn. Het voornaamste dat je contact op kan nemen met hun is wanneer er een water lekkage ontstaan is, ook een gas lekkage kan worden verholpen door hun. Ikzelf wist dit eigenlijk nog niet maar sinds dat ik dit gelezen heb staat hun telefoonnummer standaard in mijn telefoon! Ik weet in ieder geval zeker dat ik hun voor bijna alle lekkages bereiken kan.