Bouwkundige keuring Tilburg

By | april 20, 2016

Taxatie

Wil jij een bouwkundige keuring in Tilburg uit laten voeren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Door onze ervaring met verschillende panden en situaties kunnen wij je gegarandeerd het juiste advies aanbieden.

Voor een bouwkundige keuring in Tilburg zit je bij ons helemaal goed. Wij zijn bouwkundige specialisten die u een waardevolle bouwkundige keuring in Tilburg en omgeving kunnen bieden.
Een bouwkundige keuring biedt je zekerheid bij aan- of bij verkoop van gebouwen, bedrijfspanden, woningen en de huisvestiging van instellingen. Wij kunnen je bij vrijwel alle soorten gebouwen en panden helpen met het keuren. Wij zorgen dat je beschikt over een duidelijk geformuleerd rapport dat bruikbaar is voor uw besluit of het nou voor een aankoop of voor een verkoop is.

Het rapport dat wij voor jou opstellen beschikt over verschillende adviezen, tips en vooruitzichten met betrekking tot het bouwkundig gekeurde pand of gebouw. Wij zullen er voor zorgen dat het gebouw grondig op locatie wordt gekeurd op verschillende punten. Alle op- of aanmerkingen zullen wij voor u noteren en onderbouwen. Ook zullen wij een kostenspeculatie maken over de te maken kosten voor het pand in de toekomst, hoeveel kosten er zullen zijn aan onderhoud en wat eventuele verbouwingskosten zouden kunnen zijn.

Wij verzekeren een bruikbaar en netjes opgestelde bouwkundige keuring voor gebouwen en panden in Tilburg en omgeving. Als je graag contact met ons zou willen leggen, kun je onze contactgegevens terug vinden op onze website. Wij bieden je ook de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Bouwkundig
Keuring