Betonschutting; De oplossing voor in jouw tuin?

By | maart 31, 2016

winkel_7Niemand wilt jaarlijks zijn schutting onderhouden, het is een hoop gedoe en het kost geld. Houten schuttingen worden tenslotte nogal veel toegepast maar als men appels met appels gaat vergelijken en de voordelen inziet van een betonschutting komen ze vaak tot grote ergernis uit. Schutting van beton klinkt of komt vaak bij men over als een eng of opgesloten gevoel over. Echter door de jaren heen zijn de natuurlijke patronen en talloze kleurstellingen van een betonschutting gewoonweg achteraf een verlossing op langere termijn en is het genot van de tuin groter.

De voordeligste betonschutting(en) zijn in diverse motieven oftewel stijlen en kleurstellingen te verkrijgen tegenwoordig. Het is puur een kwestie van smaak van motief en kleur die het best past bij uw tuin.

Een betonschutting is echter vaak wel spannend voor de buren. Leg uw buren uit dat ze een vlakke schutting beton te zien krijgen voordat u de betonschutting gaat plaatsen. Ons advies is om altijd te overwegen om de betonschutting dubbelzijdig te nemen, zodat de buren ook kunnen genieten van een mooi en sfeervol eindresultaat. Het is tevens ook mogelijk om twee patronen toe te passen met één betonschutting. Wil je graag zelf een modern patroon maar willen de buren juist een houtmotief? Dan is dit geen probleem, ieder krijg de gewenste motief te zien aan zijn zijde van de betonschutting.minnesota

Ter afsluiting adviseren wij om je betonschutting achteraf te harsen, te coaten of aan te kleden met schuttingverlichting om de ultieme sfeer te creëren in jouw tuin. Ben jij overtuigd? Kies dan jouw motief Betonschutting bij Schutting33!